Badeværelsesgulve på Sjælland

Gulvet på dit badeværelse skal være af rigtig god kvalitet. Det skal kunne modstå fugt, og det skal leve op til nogle forskellige krav. Hos Appe Aps & Meyers Gulve har vi stor erfaring – kontakt os for et godt tilbud!

Gulvlægning af badeværelse på hele Sjælland & København

Hvis det ikke er vandtæt, risikerer du hurtigt at der forekommer svampevækster i konstruktionerne, hvilket kan blive til noget af et mareridt.

Der findes nogle regler som siger, at badeværelse deles op i 2 zoner: En fugtig zone, og en våd zone. Som udgangspunkt er hele gulvet i badeværelset betegnet som en våd zone, og skal derfor være fuldstændig vandtæt.

Langt de fleste badeværelser bliver belagt med fliser, men der findes faktisk flere forskellige gulvtyper, som kan benyttes. Kontakt os hos Appe Aps & Meyers Gulve, hvis du ønsker kompetent rådgivning om dit nye gulv i badeværelset.

Ønsker du pris på lægning af dit nye badeværelsesgulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt gulv i badeværelset. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Typer af gulvbelægning i badeværelset

Som nævnt, er fliser et meget brugt materiale til badeværelsesgulvet. Ønsker du ikke fliser, kan du også få belagt dit gulv med vinyl – hvilket er et rigtig godt alternativ. Det er dog vigtigt, at det lægges korrekt. Som udgangspunkt anbefales det ikke, at man kaster sig over gulvet i et vådrum, medmindre man er en fagmand – der er skrappe regler som skal overholdes.

Vi er hos Appe Aps & Meyers Gulve eksperter i at gulvbelægge badeværelser. Tøv ikke med at henvende dig, hvis du har spørgsmål!

 

Få lagt vådrumsvinyl til dit badeværelse

Vi anbefaler ofte, at vores kunder får lagt vådrumsvinyl. Det er både nemt og holdbart, og så kan du få det i mange forskellige variationer, farver eller mønstre. Efter eksempelvis et bad, kan du ganske nemt skrabe vandet væk. Ved en dybere rengøring, benytter du blot en blød svamp med lunt vand, med lidt vaskemiddel i.

 

Lad Appe ApS & Meyers Gulve lægge dit badeværelsesgulv

Vi har meget erfaring indenfor gulvbelægning, og vi udfører altid tilfredsstillende arbejde. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, så hvis du ønsker en forvandling, eller et helt nyt badeværelsesgulv, kan du kontakte os pr. tlf 55 54 65 86, på e-mail ph@ap-pe.dk eller direkte via kontaktformularen forneden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os