Bryggersgulve på Sjælland

Gulvet i bryggerset skal kunne holde til lidt af hvert – men det skal også være behageligt at gå på. Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi mange års erfaring med bryggersgulve. Kontakt os i dag for et godt tilbud!

Gulvbelægning & gulvlægning i Bryggers

Gulvet i dit bryggers stiller nogle krav til slidstyrke, sammenlignet gulvene i dine andre rum. Det er det første gulv der betrædes, når man kommer hjem fra dagligdagen. Især med mindre børn, er det vigtigt, at dit gulv i bryggerset har en vis slidstyrke.

Når mindre børn kommer hjem fra dagens strabadser i skolen eller børnehaven, er det for det meste ikke med rene sko (eller tørre). Derfor er det vigtigt, at dit gulv er modstandsdygtigt, ikke bliver glat når det er vådt, og det skal gerne være forholdsvis nemt at gøre rent.

Ønsker du pris på lægning af dit nye bryggersgulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt gulv i bryggerset. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Valg af gulv i bryggers – Brug Vinyl

Vi anbefaler mange af vores kunder, at få lagt et vinylgulv i bryggerset. Et vinylgulv har god komfort, er nemt at gøre rent, og det kan klare vand, mudder og skidt uden problemer.

Tilgengæld er der også mange, som alligevel vælger klinker, da det går godt med gulvvarme. Det vil dog være lidt mere problematisk at foretage sine rengøringer, da du skal helt ned i fugerne og materialerne fra klinkerne.

Hvis du vil have et enormt slidstærkt gulv, som er nemt at rengøre, kan du overveje et epoxy gulv. Der er dog en lille ulempe. Epoxy gulv bliver meget glat når det er vådt, og kan derfor være en smule “farligere”, end de andre gulve.

 

Lad Appe ApS & Meyers Gulve lægge dit bryggersgulv

Her i firmaet har vores gulvafdeling stor erfaring, med at lægge forskellige slags gulve i bryggerset. Er du derfor i tvivl om, hvilken slags guvbelægning du skal have, kan du blot kontakte os. Så vil du få kompetent rådgivning, fra gulveksperter.

Du kan kontakte os på tlf. 55 54 65 86, via kontaktformularen forneden, eller ved at sende en e-mail til ph@ap-pe.dk

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os