Cykelmaleren på Frederiksberg

Har du en lejlighed på Frederiksberg, eller i København, som kunne trænge til en kærlig omgang? Så tøv ikke med at bruge vores altid glade og veloplagte cykelmaler! Kontakt os i dag for for et uforpligtende tilbud.

Cykelmaleren på Frederiksberg – Maling af flyttelejligheder

Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi den fornøjelse, at have en maler på Frederiksberg, som har valgt, at han hellere end gerne køre ud på sin cykel til kunderne i nærområdet. Hans spidskompetencer er maling af flyttelejligheder, da det er det han laver klart mest af. 

Maling af flyttelejligheder er et vidt begreb, men det kunne eksempelvis indebære maling af vægge, lofter, paneler, indfatninger, køkkendele mm.
Ved de kunder som også er i gang med køkkenrenovering, sender vi oftest deres låger ned til vores yderst kompetente sprøjteværksted. Det kan du læse mere om på vores side omkring maling af køkken.

Hvorfor skal du vælge Appe og vores cykelmaler?
– Det er godt for miljøet!
– Gode priser og hurtig udrykning!
– Ekspertise indenfor flyttelejligheder!
– Gulvafdeling med alt fra ny belægning til afslibning og lakering af gammel!
– Sprøjteværksted til eventuelt opfriskning af eksisterende køkken!

Hvis du gerne vil høre mere, kan du fange os på informationerne i formularen nedenfor.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Hvorfor benytte en professionel maler

Mange vælger selv, at male deres lejlighed ved fraflytning, hvilket for mange også kan være ganske fint. Den største fejl mange dog begår herved er, at de vælger at spare på malingen og ender derfor ud i, at skulle male mange flere gange end nødvendigt.

Ved at benytte en professionel maler sparer du selvfølgelig selv en masse tid og potentiel besvær. Herudover kan vi ved besigtigelsen vurdere hvor meget maling vi skal bruge til netop denne lejlighed, da vi altid bruger den samme kvalitetsmaling. Det betyder at vi kan vurdere om væggene kan nøjes med en gang maling eller om vi skal over dem to gange.  

Når du benytter Appe ApS & Meyers Gulve som din maler, er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi klarer det hele for dig – og så får du oven i købet en masse kompetent rådgivning med i købet. Hvis du er tvivl om valg af farve, har vores malere altid en tilfredsstillende (og måske kreativ) løsning, der kan hjælpe dig i mål.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os