Malerafdeling

Cykelmaleren på Frederiksberg – Maling af flyttelejligheder

Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi den fornøjelse, at have en maler på Frederiksberg, som har valgt, at han hellere end gerne køre ud på sin cykel til kunderne i nærområdet. Hans spidskompetencer er maling af flyttelejligheder, da det er det han laver klart mest af. 

Maling af flyttelejligheder er et vidt begreb, men det kunne eksempelvis indebære maling af vægge, lofter, paneler, indfatninger, køkkendele mm.
Ved de kunder som også er i gang med køkkenrenovering, sender vi oftest deres låger ned til vores yderst kompetente sprøjteværksted. Det kan du læse mere om på vores side omkring maling af køkken.

Hvorfor skal du vælge Appe og vores cykelmaler?
– Det er godt for miljøet!
– Gode priser og hurtig udrykning!
– Ekspertise indenfor flyttelejligheder!
– Gulvafdeling med alt fra ny belægning til afslibning og lakering af gammel!
– Sprøjteværksted til eventuelt opfriskning af eksisterende køkken!

Hvis du gerne vil høre mere, kan du fange os på informationerne i formularen nedenfor.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Hvorfor benytte en professionel maler

Mange vælger selv, at male deres lejlighed ved fraflytning, hvilket for mange også kan være ganske fint. Den største fejl mange dog begår herved er, at de vælger at spare på malingen og ender derfor ud i, at skulle male mange flere gange end nødvendigt.

Ved at benytte en professionel maler sparer du selvfølgelig selv en masse tid og potentiel besvær. Herudover kan vi ved besigtigelsen vurdere hvor meget maling vi skal bruge til netop denne lejlighed, da vi altid bruger den samme kvalitetsmaling. Det betyder at vi kan vurdere om væggene kan nøjes med en gang maling eller om vi skal over dem to gange.  

Når du benytter Appe ApS & Meyers Gulve som din maler, er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi klarer det hele for dig – og så får du oven i købet en masse kompetent rådgivning med i købet. Hvis du er tvivl om valg af farve, har vores malere altid en tilfredsstillende (og måske kreativ) løsning, der kan hjælpe dig i mål.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os