Entregulve på Sjælland

Entréen er det første man ser i et hus, og det første dine gæster ser og betræder. Gulvet i entréen skal derfor være visuelt lækkert, men også ganske holdbart. Kontakt os i dag for en besigtigelse, eller et godt tilbud!

Gulvbelægning og gulvlægning i entre

I nyere huse er entreen efterhånden blevet et rum, der er ikke bruges. Vi ser oftere og oftere, at stue og køkken bliver så åbent, at værelserne har direkte adgang hertil. Derfor ser vi også en tendens til, at har man en entre, foretrækkes det at få lagt gulv i samme belægning i entreen som i stuen.

Mange vælger at få lagt trægulv i entreen, ligesom med stuen. Vi anbefaler ofte vores kunder at overveje linoleum. Linoleumsgulv i entreen er en mere behagelig løsning end at  få lagt trægulv. Komforten er simpelthen højere, og det er langt mere bæredygtigt at benytte linoleumsgulv.

Ønsker du pris på lægning af dit nye gulv i entreen?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt entre gulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Type af gulvbelægning i din entre

Som nævnt foroven, er det yderst almindeligt, at få lagt trægulv i sin entre. Det ser godt ud, og er ofte i samme stil som resten af boligen.

Vi anbefaler mange af vores kunder, at få lagt et linoleumsgulv i entreen. Efterhånden er linoleumsgulve blevet så moderne, at du kan få dem i utallige af typer og variationer – også med decideret trælook.

Hvis du har en entre, skal du være opmærksom på, at gulvet skal have en hvis slidstyrke. Det er en belægning, som vil betrædes mange gange om dagen af husets beboere. Derfor er det vigtigt, at komforten er i top, og slidstyrken ligeså.

Er du i tvivl om hvilken gulvbelægning du skal have lagt i din entre, er vi hos Appe ApS & Meyers Gulve altid klar med kompetent vejledning. Vi har stor erfaring med gulvlægning i bl.a. entreer. Du kan kontakte os på ph@ap-pe.dk, via kontaktformularen forneden eller pr. telefon 55 54 65 86

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os