Gulvafdeling

Epoxygulve på Sjælland

Vores gulvmænd har enorm erfaring med påføring af epoxy på gulve. Ofte benyttes det til lagerhaller og lignende, da det er yderst slidstærkt. Kontakt os i dag for en besigtigelse, eller et godt tilbud!

Epoxygulv hos Appe ApS & Meyers Gulve

 

Er du på udkig efter et slidstærkt gulv, er epoxy det stensikre valg. Det bruges ofte i forbindelse med industrikøkkener, værksteder, diverse produktioner – altså steder, hvor kravene til holdbarhed er store, og en slidstærk gulvbelægning er påkrævet.

Det kan også benyttes på private gulve, eksempelvis i bryggers, fællesrum eller måske et køkkengulv (her er der dog også mange andre alternativer).

Epoxy bliver typisk udført i industrikøkkener, lagerhaller, værksteder, produktioner og kan selvfølgelig også blive lavet i det private – såsom bryggers, køkkengulv og fælledsrum.

Ønsker du pris på lægning af dit nye epoxygulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt epoxygulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Hvorfor Epoxygulv?

Epoxybelægninger er et sikker valg når der ønskes en gulv med høj slidstyrke.
Såfremt at gulvet skal være skridsikkert kan det også udføres – dog vil gulvet hurtigere fremstå beskidt da snavsen hurtigere kommer ned i belægningen.

Epoxy kan laves i alle RAL farver.

Sådan lægger vi Epoxygulv

Det første som skal være på plads, inden vi lægger epoxy på gulvet, skal det være bæredygtigt. Det betyder, det skal være rent uden rester af fedt eller olie. (Til de lidt mere tekniske, så må restfugtigheden i underlaget ikke overstige 97%)

Alle overfladerne vil blive maskinslebet til en mat overflade.

Er du interesseret i at høre mere om vores ekspertlige fagekspertise indenfor epoxy gulve, håber vi på at høre fra dig!

Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, på tlf. 55 54 65 86 eller per e-mail ph@ap-pe.dk

Vi kan udføre opgaver fra 1-10.000 m2.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os