Garagegulve på Sjælland

Gulvet i garagen skal være holdbart, og det skal være kønt at se på. Vi har stor erfaring med eksempelvis epoxy gulve, fliser og meget mere, som er godt til garagen. Kontakt os i dag for at få en besigtigelse, eller er godt tilbud!

Gulvlægning & Gulvbelægning i Garagen

Gulvet i garagen har behov for en slidstærk overflade, som kan tåle stort og hårdt slid. Oftest bliver der opmagasineret relativt tunge ting i garagen som f.eks. bil, plæneklipper, cykler, skovle, værktøj, reoler og meget mere.

Grundet disse høje krav til slidstyrke, anbefaler vi hos Appe ApS & Meyers Gulve, at du får anlagt et epoxygulv. Det er enormt slidstærkt, nemt at rengøre, og du kan få det i lige den farve eller struktur, som du ønsker.

Det er tilmed nemt at rengøre, grundet den glatte overflade.

Ønsker du pris på lægning af dit nye garagegulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt gulv i garagen. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Læg ikke selv dit epoxy gulv

Vi anbefaler på ingen måde, at du begynder på lægning af epoxy gulv i garagen på egen hånd. Medmindre du er en fagperson, og du har forstand på det.

Når der skal lægges epoxy gulv i garagen, bruger man en tokomponent maling. Det betyder, at malingen skal blandes med en hærder. Her spiller blandingsforhold og sikkerhedsregler ind, som man skal tage højde for. Derfor anbefales det, at du lader Appe Aps & Meyers Gulve klare opgaven.

Så er du sikret et professionelt og holdbart resultat, som overholder alle sikkerhedsregler.

 

Alternativer til dit gulv i garagen

Du kan få lagt en masse forskellige gulvtyper i din garage. Epoxy anbefales blot, fordi det er så slidstærkt.

Du kan også få lagt fliser, vinyl eller linoleumsgulv i din garage – al afhængig af, hvordan du bruger din garage. Det er jo vigtigt at få lagt et gulv, der eksempelvis kan holde til at en bil parkerer oven på, i lang tid.

Dette gør sig i sær gældende, hvis man vil have fliser – det er brand ærgerligt, at få ødelagt sine fliser, fordi man ikke har 100% styr på flisernes styrke mv.

 

Er du i tvivl om noget, med hensyn til gulvbelægning i garagen?

Så står vi altid klar med kompetent rådgivning. Kontakt os på tlf. 55 54 65 86, ved at udfylde kontaktformularen herunder – eller blot per e-mail ph@ap-pe.dk

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os