Gulve til værelser på Sjælland

Værelser er nogle af de rum i hjemmet, hvor vi bruger mest tid. Hos Appe ApS forstår vi vigtigheden af et kvalitetsgulv til dine værelser – det skal holde i mange år, men det skal også være lækkert. Kontakt os i dag for en besigtigelse eller et tilbud!

Gulvbelægning og lægning af gulv i værelser

Når man skal lægge gulv i et værelse, skal man være opmærksom på, hvilken type værelse det er.

Der er forskel på om gulvet skal lægges i et børneværelse, på et kontor, i et soveværelse, teenagerværelse. Det afhænger dybest set af hvilken aktivitet, der vil være i rummet, og selvfølgelig hvor stor slidstyrke det skal have.

Ønsker du pris på lægning af dit nye gulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt gulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Gulvbelægning i børneværelse

Er det eksempelvis et børneværelse der skal have nyt gulv, vil et gulvtæppe ofte være løsningen. Både på grund af komforten ved leg og aktivitet, og fordi lydakustikken er meget bedre, fordi et gulvtæppe ikke reflekterer lyden på samme måde som eksempelvis trægulve gør.

Det vil dog være en smule sværere at holde helt støvfrit, da et gulvtæppe samler støvet.

 

Gulvbelægning til kontor

Skal du have lagt gulv på dit kontor, vælger man ofte at bruge den samme belægning som eksempelvis entré eller stue. Det gør man, for at give et ensartet udseende til huset, og så man eventuelt kan inddrage kontoret i dagligdagen. Det giver oftest et rigtig godt look.

Derudover er der for det meste heller ikke krav til selve akustikken i sådan et rum.

 

Gulvbelægning til soveværelse

 I et soveværelse er komforten ikke nødvendigvis det vigtigste, da man sjældent tilbringer store mængder tid i dette rum, udover i sengen eller på møbler. Derfor bør man vægte udseendet højere.

Hvis du ikke har eller vil have gulvvarme, kan man med fordel vælge et gulvtæppe. Det vil fremstå varmere, når man skal ud af sengen om morgenen eller natten.

 

Gulvbelægning i værelser – generel viden

De mest anvendte gulvtyper i værelserne i hjemmet er gulvtæpper og trægulve.

Du kan her se fordelene ved disse to forskellige gulvbelægninger:

Fordele ved gulvtæpper

  • Bedre akustik, fordi gulvtæpper ikke reflekterer lyd. Kan med fordel bruges i børneværelse, hvor lydniveauet til tider kan være højt
  • Hvis du ikke har gulvvarme, vil et gulvtæppe være varmere at gå på – især når man træder ud af sengen.

 Fordele ved trægulve eller laminatgulve

  • Meget praktisk at holde rent samt støvfrit
  • Vil ikke opleve lige så meget slid, som hvis det blev brugt i et køkken eller en stue, og vil derfor holde i længere tid

 

Gulve i værelser hos Appe ApS & Meyers Gulve

Vi har ovenover listet nogle af de forskellige og mest anvendte gulvbelægninger i værelser.

Vi kan selvfølgelig hjælpe dig uanset hvilket gulv du vil have. Ønsker du kompetent rådgivning og professionel gulvlægning, kan du blot ringe til os på 55 54 65 86, pr. e-mail ph@ap-pe.dk – eller du kan udfylde kontaktformularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os