Gulvafdeling

Gulvservice & Gulvlægning hos Appe ApS & Meyers Gulve

Velkommen til gulvafdelingen hos Appe ApS & Meyers Gulve. Vi lægger gulve til alle formål, uanset om du er privatperson eller skal have erhvervsgulve til din virksomhed.

Gulvlægning er umiddelbart en opgave, der kan være krævende at udføre selv, og arbejdet indebærer mange omfattende opgaver. Herudover er der mange forholdregler at tage højde for, hvorfor vi selvfølgelig altid anbefaler, at få en gulvmand til at løse netop din gulvopgave!

Ønsker du pris på lægning af dit nye gulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt vinylgulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Få pris på dit nye gulv – ganske uforpligtende

Det er ikke altid lige nemt, at vurdere prisen på et nyt gulv. Det kommer an på mange ting som eksempelvis undergulvet, materiale valg, størrelse og kompleksitet. Ønsker du en helt uforpligtende pris på dit gulv, sidder vi klar på telefonen 55 54 65 86, på e-mail ph@ap-pe.dk eller via kontaktformularen forneden.

Vi vil stille dig nogle spørgsmål omkring valg af dit nye gulv, aftagning af gammel gulv og meget mere – så får du en så præcis pris, som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Professionelt Gulvfirma

 

I mange tilfælde er det en fordel at få en professionel gulvlægger til at udføre gulvlægningen, for at sikre dig det bedste resultat. Selvom det er dyrere end hvis du selv udfører arbejdet, er du til gengæld sikret et professionelt veludført gulv.

Det er værd at huske på, at et nyt gulv væsentligt kan øge værdien af din bygning/lejlighed, og så er det jo en fryd for øjet!

Hos Appe Aps & Meyers Gulve udfører vi udelukkende tilfredsstillende gulvlægning, og vi lægger langt de fleste gulve. Bl.a. kan vi lægge køkkengulv, stuegulv, garagegulv og gulve i værelser – i eksempelvis vinyl eller linoleum.

 

Uanset om du bor i lejlighed, hus eller om din virksomhed skal have nyt epoxygulv, kan vi lægge et gulv for dig. Vi glæder os til at modtage din henvendelse, så vi få fornøjelsen af at lægget dit nye gulv!

  

Hvorfor skal jeg hyre en professionel gulvlægger og hvad koster det?

 

Du kan for det første spare en masse tid og bøvl, ved at benytte os som dit gulvfirma. Beslutter du derimod selv at give dig i kast med arbejdet, er der en masse faldgruber, som du skal være opmærksom på – det er ikke bare lige sådan, at lægge et gulv.

 

Har du ingen erfaring med gulvlægning, kan du hurtigt risikere at skulle lægge det om, og det er ikke sjovt. Det betyder, at du bl.a. skal ud og hente nye materialer.

Undgå al dette bøvl, ved at kontakte os. Vi garanterer et tilfredsstillende resultat!

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os