Gulvafdeling - Appe & Meyers Gulve

I denne sektion kan du blive klogere på alle de slags belægning vi kan hjælpe dig med at få lagt. Vi har også opdelt i rum i hjemmet, hvor vi giver vores professionelle vurdering af, hvad der går godt til netop de omtalte rum.

Gulvservice & Gulvlægning hos Appe ApS & Meyers Gulve

Velkommen til gulvafdelingen hos Appe & Meyers Gulve. Vi lægger gulve til alle formål, uanset om du er privatperson eller skal have erhvervsgulve til din virksomhed.

Gulvlægning er umiddelbart en opgave, der kan være krævende at udføre selv, og arbejdet indebærer mange omfattende opgaver. Herudover er der mange forholdregler at tage højde for, hvorfor vi selvfølgelig altid anbefaler, at få en gulvmand til at løse netop din gulvopgave!

Ønsker du pris på lægning af dit nye gulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt vinylgulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Få pris på dit nye gulv – ganske uforpligtende

Det er ikke altid lige nemt, at vurdere prisen på et nyt gulv. Det kommer an på mange ting som eksempelvis undergulvet, materiale valg, størrelse og kompleksitet. Ønsker du en helt uforpligtende pris på dit gulv, sidder vi klar på telefonen 55 54 65 86, på e-mail ph@ap-pe.dk eller via kontaktformularen forneden.

Vi vil stille dig nogle spørgsmål omkring valg af dit nye gulv, aftagning af gammel gulv og meget mere – så får du en så præcis pris, som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Professionelt Gulvfirma

I mange tilfælde er det en fordel at få en professionel gulvlægger til at udføre gulvlægningen, for at sikre dig det bedste resultat. Selvom det er dyrere end hvis du selv udfører arbejdet, er du til gengæld sikret et professionelt veludført gulv.

Det er værd at huske på, at et nyt gulv væsentligt kan øge værdien af din bygning/lejlighed, og så er det jo en fryd for øjet!

Hos Appe Aps & Meyers Gulve udfører vi udelukkende tilfredsstillende gulvlægning, og vi lægger langt de fleste gulve. Bl.a. kan vi lægge køkkengulv, stuegulv, garagegulv og gulve i værelseri eksempelvis vinyl eller linoleum.

Uanset om du bor i lejlighed, hus eller om din virksomhed skal have nyt epoxygulv, kan vi lægge et gulv for dig. Vi glæder os til at modtage din henvendelse, så vi få fornøjelsen af at lægget dit nye gulv!

  

Hvorfor skal jeg hyre en professionel gulvlægger og hvad koster det?

Du kan for det første spare en masse tid og bøvl, ved at benytte os som dit gulvfirma. Beslutter du derimod selv at give dig i kast med arbejdet, er der en masse faldgruber, som du skal være opmærksom på – det er ikke bare lige sådan, at lægge et gulv.

Har du ingen erfaring med gulvlægning, kan du hurtigt risikere at skulle lægge det om, og det er ikke sjovt. Det betyder, at du bl.a. skal ud og hente nye materialer.

Undgå al dette bøvl, ved at kontakte os. Vi garanterer et tilfredsstillende resultat!

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os