Gulvafslibning på Sjælland

Nogle gange er det ikke nødvendigt, at få lagt et nyt gulv – her kan en gulvafslibning være et rigtig godt alternativ, som vi har meget erfaring med. Kontakt os i dag for en besigtigelse, eller et godt tilbud!

Gulvafslibning & Gulvafhøvling

Som Danmarks ældste gulvfirma, har vi selvfølgelig også MANGE års erfaring med gulvafslibning.

Gulvafslibning med efterfølgende behandling er et meget normalt valg ved enten fraflytning eller indflytning i lejlighed. Det skyldes er der mange steder ligger et godt og solidt trægulv, som kan blive så godt som nyt, med en kærlig hånd fra vores gulvmænd.

Gulvafslibning forlænger levetiden for dit gulv, og derudover kan det give dig en stor besparelse, hvis alternativet er at få lagt et helt nyt gulv. Når gulvet er slebet eller afhøvlet, skal det igennem følgende behandling:

  1. Lakbehandling (Hvid, mat eller klar)
  2. Oliebehandling (natur, hvid eller mørk)
  3. Ludbehandling
  4. Sæbebehandling
  5. Voks

Ønsker du pris på Gulvafslibning?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på gulvafslibning. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Gulvafslibning hos APPE & Meyers Gulve

 

Vi har som udgangspunkt en generel metode til udførelsen af gulvafslibningsopgaver, hvor vi begynder afslibningen med et forholdsvis grovt sandapapir – mellem korn 36-40. Vi begynder med et grovt sandapapir, for at få slebet de værste skader og skavanker væk.

Herefter øges finheden af sandpapiret gradvist, hvor vi somregel ender omkring korn 120.

Denne metode giver et flot gulv. Til sidst bliver gulvet mellemslebet, hvilket giver et utroligt glat og flot gulv.

Eftersom APPE har stor erfaring og ekspertise i gulvafslibning, kan vi tilbyde at slibe store samt mindre gulve. Faktisk er vi i stand til at varetage opgaver fra 5m2 helt op til 10.000m2.

Er du i tvivl om dit gulv skal skiftes, slibes, høvles eller noget andet, er vi altid klar med et par vejledende ord. Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, ringe til os på tlf. 55 54 65 45 eller pr. e-mail ph@ap-pe.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med din gulvslibning & gulvafhøvling!

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os