Trægulve på Sjælland

Trægulve er og vil altid være populært. Det giver rummet et eksklusivt look, har en stærk holdbarhed, og så kan det fås i mange forskellige udseender. Kontakt os i dag for en besigtigelse, eller et godt tilbud på lægning af trægulv!

Trægulve – Privat & virksomhed

Hos APPE & Meyers Gulve lægger vi alle slags trægulve. Om der er tale om normale parketgulve, sildebensparket, plankegulve, stavparket, lamelgulv m.fl., så kan vi klare opgaven for dig.

Som Danmarks ældste gulvfirma har vi selvfølgelig erfaring med alle slags belægning, og vi vil derfor gennemgå opgaven med jer, og finde ud af om trægulv er løsningen for jer, og i såfald hvilken type trægulv.

Det er bl.a. vigtigt i beslutningsprocessen at få taget stilling til hvilken træsort det skal være, hvilket f.eks. kan være fyrretræ, egetræ eller ask. Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt, så hiv endelig fat i os! Du kan finde nummer og email nedenfor.

Ønsker du pris på lægning af dit nye trægulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt trægulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Dit trægulv definerer oplevelsen af lokalet

Et gulv er ikke bare et gulv. Valget af trægulv har enorm stor betydning for, hvordan dine virksomhedslokaler, dit hus eller din lejlighed opleves. Det skal selvfølgelig passe til din stilmæssigt, men det er også vigtigt, at få overvejet farver, komfort, rengøring osv. 

Har du allerede nogle idéer og inspiration til hvordan dit nye gulv skal være, udfylder du blot formularen forneden, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt med kompetent rådgivning, så du er sikret et tilfredsstillende resultat.

Udover typen af trægulv du kunne tænke dig, skal du også overveje, om det skal være trægulv til gulvvarme, samt hvilken behandling gulvet skal have. Skal det lak behandles, olie behandles, ludbehandles eller behandles af sæbe?

 

Trægulve i Ask, Eg el. Fyrretræ hos APPE & Meyers Gulve

Med titlen som Danmarks ældste gulvfirma, yder vi selvfølgelig altid en professionel service, så du får vejledning fra start til afslutningsvis at du står med et lækkert gulv, som du er fuldstændig tilfreds med, og stolt over at vise frem.

Uanset om du er igang med en renovering, eller vil have et nyt egetræsgulv, har vi kompetente medarbejdere, klar til at udføre opgaven. Vores store erfaring tillader os tilmed, at lægge gulv i mange forskellige varianter.

Eksempelvis:

  • Fyrretræsgulv
  • Egetræsgulv
  • Plankegulv
  • Parketgulv
  • Ask gulv

Bæredygtige alternativer til trægulve

Selvom trægulve er enormt flotte og tilfredsstillende for de mange huse og lejligheder, er et oftest ikke de mest bæredygtige. Der går meget træ til et trægulv, og træ er efterhånden en sparsommelig ressource.

Vi kan derfor anbefale dig, at tage et kig på Linoleumsgulve eller Vinylgulve. Sortimenterne er store, og materialerne er enormt bæredygtige, samt lavet af mange fornyelige ressourcer. 

Har du spørgsmål vedørrende dit nye trægulv, er vi altid behjælpelig med kompetent rådgivning. Vi sidder klar på den anden side af kontaktformularen forneden, på email ph@ap-pe.dk eller pr. telefon 55 54 65 86

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os