Malereafdeling

Maling af vægge & paneler hos Appe Aps & Meyers Gulve

Mange vælger selv at male deres vægge og paneler. Der er penge at spare, men tilgengæld, skal du lave en masse arbejde selv. Selve malerarbejdet, er ikke det mest krævende – det er al forarbejdet. Der skal afdækkes, og der skal bruges afdækningstape. Væggen skal være ren og klar til at blive malet.

Vi har stor erfaring i at male vægge og paneler. Vi er lynhurtige og effektive til afdækning, som sikrer dig det bedst mulige slutresultat. En rigtig afdækning kan være det, der får dit resultat til at blive yderst tilfredsstillende.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af vægge

Køber du maling af væg hos os, er du sikret et godt resultat, og tæt på perfektionistisk afdækning. Vi er omhyggelige, og maler dine vægge med stor respekt for resten af rummet. Vores store erfaring i at male vægge, gør os til din foretrukne maler.

Det anbefales, at du flytter de største møbler og genstande, som står op af eller ved væggene. Har du ikke mulighed for dette, kan vi naturligvis give en hånd med. Vi begynder altid med at dække gulvet til, og eventuelle møbler, som stadig er i rummet.

Herefter sætter vi afdækningstape op, og så er vi klar til at påbegynde malerarbejdet.

Appe ApS maler der ud af når vi går indendørs. Vi bruger altid maling til paneler, loftmaling, spærregrunder og vægmaling fra Beck & Jørgensen, som er af allerhøjeste kvalitet samt blandt de mest miljøvenlige produkter på markedet.

 

Maling af paneler

Panelerne spiller en stor rolle i ethvert rum. Har du grimme og nedslidte paneler, eller paneler i en “forkert” farve, kan det være en torn i øjet. Det er vigtigt, at farven på dine paneler har en god farvesammensætning, og passer til resten af rummet.

Når vi maler paneler, sætter vi en ære i at afdække ordenligt. Det er vigtigt, fordi det kan være noget af et pillearbejde, sammenlignet med maling af en væg, hvor man kan benytte en rulle. Det kan man ikke på paneler. Medmindre overfladen er stor.

Vi har stor erfaring med maling af paneler, både indenfor hjemmets vægge, og i virksomhedens lokaler.

Er du ikke helt sikker på, hvilken farve dine paneler skal have, vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi har stor erfaring med farvesammensætning, og vi ved, hvad der ser godt ud sammen. Det vigtigste er, at du får et resultat, som du er yderst tilfreds med.

Ønsker du kompetent vejledning fra erfarne malere, er vi klar til at høre fra dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, via e-mail ch@ap-pe.dk eller via tlf. 55 54 65 86.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål, med dit malerprojekt.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os