Køkkengulve på Sjælland

Her hos Appe ApS & Meyers Gulve leverer vi ofte nye gulve til køkkener af forskellig slags. Køkkenet er et omdrejningspunkt i hjemmet, og dette skal gulvet afspejle på bedste vis- kontakt os i dag for en besigtigelse, eller et godt tilbud!

Lægning af køkkengulve på hele Sjælland

Køkkenet er ofte et omdrejningspunkt i hjemmet. Her bruger man meget tid – på madlavning, spisning og selvfølgelig opvasken. Da det er sted man står meget op, og det er derfor vigtigt at få lagt det rigtige gulv.

Køkkenet er også i mange tilfælde lagt sammen med stuen, og det er derfor for mange også vigtigt, at gulvet ser lækkert ud samtidig. Eksempelvis en gulvbelægning der passer godt til både stue og køkken.

Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi belagt mange køkkengulve, og derigennem erhvervet os stor erfaring, som kan komme dig til gode. Det handler om at finde den rigtige gulvbelægning til dig – og eftersom man står meget op i køkkenet, kan det være fordelagtigt at få et blødere gulv – altså ikke klinker, som man ser mange steder.

Ønsker du pris på lægning af dit nye køkkengulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt køkkengulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Den rigtige gulvbelægning i køkkenet

Klinker er enormt populært at have i køkkenet, men der findes utallige muligheder. På grund af den oftest store aktivitet i køkkenet, anbefaler vi ofte at lægge Vinyl- eller Linoleumsgulve. Det giver et blødere underlag, og er behageligt at gå eller stå på, samtidig med du kan få det til at ligne et træ- eller klinkegulv.

Er du interesseret i et mere råt look på dit køkkengulv, kan du eventuelt overveje et gulv med New Yorker look. Dette kan vi udføre i microcement, men hvis du vil beholde komforten findes der meget vinyl eller linoleum, som giver det samme lækre udtryk. 

Derudover er vinylgulve en af de mest vandafvisende løsninger, hvilket sikrer dig en hygiejnisk løsning, da det er nemt at rengøre.

 

Gulvlægning med Appe ApS & Meyers Gulve

Vi kan selvfølgelig hjælpe dig, uanset hvilken slags gulv du vil have lagt i køkkenet.

Vi er eksperter i trægulve, epoxy gulve, linoleum, vinyl og microcement. Er du i tvivl om hvilken gulvbelægning der passer bedst i dit køkken, håber vi på at høre fra dig – så står vi klar med ekspertrådgivning og kompetente løsninger – på hele Sjælland!

Du kan benytte kontaktformularen forneden, ringe til os på tlf. 55 54 65 86 eller per e-mail ph@ap-pe.dk

 

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os