Gulvafdeling

Lægning af køkkengulve på hele Sjælland

Køkkenet er ofte et omdrejningspunkt i hjemmet. Her bruger man meget tid – på madlavning, spisning og selvfølgelig opvasken. Da det er sted man står meget op, og det er derfor vigtigt at få lagt det rigtige gulv.

Køkkenet er også i mange tilfælde lagt sammen med stuen, og det er derfor for mange også vigtigt, at gulvet ser lækkert ud samtidig. Eksempelvis en gulvbelægning der passer godt til både stue og køkken.

Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi belagt mange køkkengulve, og derigennem erhvervet os stor erfaring, som kan komme dig til gode. Det handler om at finde den rigtige gulvbelægning til dig – og eftersom man står meget op i køkkenet, kan det være fordelagtigt at få et blødere gulv – altså ikke klinker, som man ser mange steder.

Ønsker du pris på lægning af dit nye køkkengulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt køkkengulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Den rigtige gulvbelægning i køkkenet

Klinker er enormt populært at have i køkkenet, men der findes utallige muligheder. På grund af den oftest store aktivitet i køkkenet, anbefaler vi ofte at lægge Vinyl- eller Linoleumsgulve. Det giver et blødere underlag, og er behageligt at gå eller stå på, samtidig med du kan få det til at ligne et træ- eller klinkegulv.

Er du interesseret i et mere råt look på dit køkkengulv, kan du eventuelt overveje et gulv med New Yorker look. Dette kan vi udføre i microcement, men hvis du vil beholde komforten findes der meget vinyl eller linoleum, som giver det samme lækre udtryk. 

Derudover er vinylgulve en af de mest vandafvisende løsninger, hvilket sikrer dig en hygiejnisk løsning, da det er nemt at rengøre.

 

Gulvlægning med Appe ApS & Meyers Gulve

 Vi kan selvfølgelig hjælpe dig, uanset hvilken slags gulv du vil have lagt i køkkenet.

Vi er eksperter i trægulve, epoxy gulve, linoleum, vinyl og microcement. Er du i tvivl om hvilken gulvbelægning der passer bedst i dit køkken, håber vi på at høre fra dig – så står vi klar med ekspertrådgivning og kompetente løsninger – på hele Sjælland!

Du kan benytte kontaktformularen forneden, ringe til os på tlf. 55 54 65 86 eller per e-mail ph@ap-pe.dk

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os