Malerafdeling

Malerarbejde for erhverv såvel som private på hele Sjælland

Hos Appe ApS & Meyers Gulve udfører vi alt slags malerarbejde for erhverv såvel som private.

Vi har sans for de bittesmå detaljer og gør en ære i at levere kvalitets malerarbejde. Virksomheden har sin base nær Næstved, hvorfra vi kører ud til hele Sjælland.

Vores professionelle team af rådgivere og håndværkere står altid klar til at løse din opgave, hvad enten det drejer sig om istandsættelse af erhvervsejendom, maling af facade eller opsætning af filt i en lejlighed.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Typer af maler arbejde

Det er ikke bare at male. Type af maling, og processen i maler arbejdet afhænger fuldstændig af, hvad der skal males.

Til indendørs vægmaling benytter vi ikke den samme slags maling, som til en maling af udendørs facade.

Som du kan se i menuen til venstre, har vi en bred vifte af arbejdsområder. Vi kan hjælpe dig med alt fra en total istandsættelse, til maling af vægge og paneler.

Har du en maleropgave der skal løses, og er den ikke nævnt i menuen, er det blot at kontakte os. Der er ikke det malerprojekt, vi ikke kan være behjælpelige med. Det kan du gøre via kontaktformularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ch@ap-pe.dk

 

Hvorfor benytte en professionel maler

Mange vælger selv at male deres egne projekter, og det er jo helt fint. Tilgengæld er det langt fra alle, der har tid eller overskud til dette. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Ved at benytte en professionel maler sparer du selvfølgelig en masse tid og potentiel besvær. Har jeg nu købt nok maling? Hvad nu hvis jeg køber for meget maling? Du kan også risikere, at resultatet slet ikke bliver, som du havde forventet, hvis du gør det selv.

Når du benytter Appe ApS & Meyers Gulve som din maler, er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi klarer det hele for dig – og så får du oven i købet en masse kompetent rådgivning med i købet. Hvis du er tvivl om valg af farve, har vores malere altid en tilfredsstillende (og måske kreativ) løsning, der kan hjælpe dig i mål.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os