Malerafdeling - Appe & Meyers Gulve

Her kan læse mere om hvilken slags malerarbejde vi hovedsaglig udfører.
Selvom netop din opgave ikke er beskrevet her betyder det ikke, at det ikke er noget vi udfører! Så tøv endelig ikke med at kontakte os, for vi kan hjælpe med langt de fleste maleropgaver du måtte have.

Malerarbejde for erhverv såvel som private på hele Sjælland

Hos Appe ApS & Meyers Gulve udfører vi alt slags malerarbejde for erhverv såvel som private.

Vi har sans for de bittesmå detaljer og gør en ære i at levere kvalitets malerarbejde. Virksomheden har sin base nær Næstved, hvorfra vi kører ud til hele Sjælland.

Vores professionelle team af rådgivere og håndværkere står altid klar til at løse din opgave, hvad enten det drejer sig om istandsættelse af erhvervsejendom, maling af facade eller opsætning af filt i en lejlighed.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Typer af maler arbejde

Det er ikke bare at male. Type af maling, og processen i maler arbejdet afhænger fuldstændig af, hvad der skal males.

Til indendørs vægmaling benytter vi ikke den samme slags maling, som til en maling af udendørs facade.

Som du kan se i menuen til venstre, har vi en bred vifte af arbejdsområder. Vi kan hjælpe dig med alt fra en total istandsættelse, til maling af vægge og paneler.

Har du en maleropgave der skal løses, og er den ikke nævnt i menuen, er det blot at kontakte os. Der er ikke det malerprojekt, vi ikke kan være behjælpelige med. Det kan du gøre via kontaktformularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ch@ap-pe.dk

Hvorfor benytte en professionel maler

Mange vælger selv at male deres egne projekter, og det er jo helt fint. Tilgengæld er det langt fra alle, der har tid eller overskud til dette. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Ved at benytte en professionel maler sparer du selvfølgelig en masse tid og potentiel besvær. Har jeg nu købt nok maling? Hvad nu hvis jeg køber for meget maling? Du kan også risikere, at resultatet slet ikke bliver, som du havde forventet, hvis du gør det selv.

Når du benytter Appe ApS & Meyers Gulve som din maler, er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi klarer det hele for dig – og så får du oven i købet en masse kompetent rådgivning med i købet. Hvis du er tvivl om valg af farve, har vores malere altid en tilfredsstillende (og måske kreativ) løsning, der kan hjælpe dig i mål.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os