Sprøjtemaling af døre

En af vores faste opgaver er sprøjtemaling af ældre døre, som trænger til en genopfriskning. Man vælger som regel at få sprøjtemalet ældre døre, da karmsæt mm. tidligere ikke var i standardmål, og sprøjtemaling af dørene kan derfor være en stor besparelse istedet for at skifte det hele.

Sprøjtemaling af døre hos Appe & Meyers Gulve

Det er ikke altid den bedste idé at udskifte de ældre døre i hjemmet. Ofte skal der i samme omfang også skiftes karm, gerikter og lysninger.
– For til sidst måske endda skulle tapetsere og male efter arbejdet – Og måske er det ikke LIGE den farve du gerne vil have i hjemmet?

Appe & Meyers Gulve er grundige og erfarne i maling af døre, og vi yder tilfredhedsgaranti – til alle døre!

Maling af døre – sådan gør vi

Når vi modtager dine døre, begynder vi med en meget grundig slibning. Det gøres for at kunne give dørene en grunding således vores sprøjtelakering får det mest optimale resultat mht. holdbarhed og udseende. 

Efter at have grundet dørene, er alle skader og småskavanker, som skulle være kommet igennem årene, specielt synlige, og vi kan derfor reparere hver og én. Det betyder med andre ord, at vi sørger for at dørene bliver så nye at se på som muligt.
Dørene skal nu slibes igen – Og så er de egentlig klar til at modtage den færdige farve, som du har valgt ud fra et farvekort.

Kontrol af dine nymalede døre

Dørene bliver ALTID kontrolleret – Skulle de ikke være perfekte, laver vi dem simpelthen om og håber på forståelse og tålmodig fra din side. Hvis der mod forventning skulle slippe noget igennem nåleøjet, tager vi det altid gratis tilbage for at rette vores sjældne fejl.
En dør er, efter behandling hos os, som født på ny. Den er samtidig mere rengøringsvenlig og pga. den høje kvalitet af vores anvendte lak også enormt modstandsdygtig mod slag.

Kontakt os HER hvis du ønsker kompetent vejledning, ellers kan du udregne din pris på lakering af døre her

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os