Sprøjteværksted

Sprøjtemaling af Døre hos Appe Aps & Meyers Gulve

Det er ikke altid den bedste idé at udskifte de ældre døre i hjemmet. Ofte skal der i samme omfang også skiftes karm, gerikter og lysninger.
– For til sidst måske endda skulle tapetsere og male efter arbejdet – Og måske er det ikke LIGE den farve du gerne vil have i hjemmet?

Appe ApS & Meyers Gulve er grundige og erfarne i maling af døre, og vi yder tilfredhedsgaranti – til alle døre!

 

Maling af døre – sådan gør vi

Når vi modtager dine døre, begynder vi med en meget grundig slibning. Det gøres for at kunne give dørene en grunding således vores sprøjtelakering får det mest optimale resultat mht. holdbarhed og udseende. 

Efter at have grundet dørene, er alle skader og småskavanker, som skulle være kommet igennem årene, specielt synlige, og vi kan derfor reparere hver og én. Det betyder med andre ord, at vi sørger for at dørene bliver så nye at se på som muligt.
Dørene skal nu slibes igen – Og så er de egentlig klar til at modtage den færdige farve, som du har valgt ud fra et farvekort.

 

Kontrol af dine nymalede døre

Dørene bliver ALTID kontrolleret – Skulle de ikke være perfekte, laver vi dem simpelthen om og håber på forståelse og tålmodig fra din side. Hvis der mod forventning skulle slippe noget igennem nåleøjet, tager vi det altid gratis tilbage for at rette vores sjældne fejl.
En dør er, efter behandling hos os, som født på ny. Den er samtidig mere rengøringsvenlig og pga. den høje kvalitet af vores anvendte lak også enormt modstandsdygtig mod slag.

Kontakt os HER hvis du ønsker kompetent vejledning, ellers kan du udregne din pris på lakering af døre her

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os