Maling af facade og vinduer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maling af facade og vinduer

Drejer det sig om maling af facaden eller er det vinduerne der trænger til en kærlig hånd? Vi kører altid gerne ud besigtiger og udfører opgaven. Uanset om du skal bruge en maler i Næstved, Ringsted, Køge eller København, så har vi altid en af vores malere tæt på, som står klar til at hjælpe dig med din facade.

Vi benytter kun kvalitetprodukter fra Beck & Jørgensen, og kan derfor garantere dig et flot og holdbart resultat. Eftersom vi også sælger maling, kan vi også rådgive dig omkring dit projekt, såfremt du ønsker selv at klare opgaven. Kunne du tænke dig, at få vores professionelle vurdering af dit projekt, så kan vi fanges på nedenstående. 

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af vinduer

Vind og vejr tærer hårdt på vinduer samt vinduesrammerne. Derfor er det en god ide at forkæle dem med kvalitetsmaling, som kan holde til det danske vejr. Det kan altid bedst betale sig løbende at holde det vedlige, for det er meget værre at skulle rette efter skaderne er sket. 

Uanset om dine vinduer både skal repareres, eller om de bare trænger til en opfriskning, så kan vi hjælpe dig med et godt og holdbart resultat, som du vil få glæde af i mange år. 

Maling af vinduer kan selvfølgelig også være indvendig, hvor det ligesom med det udvendig er en god ide, at vedligeholde. Om det er ude eller inde, vil det være en krævende opgave, som kræver stor præcision og tålmodighed, hvorfor vi ved sådan en opgave vil anbefale, at få hjælp fra en professionel. Det vil glæde dig i sidste ende, da resultatet og levetiden vil være forbedret. 

 

Hvilke kunder kan vi hjælpe?

Vi kan som hovedregel hjælpe alle slags kunder, men vi har stor erfaring indenfor maling af facader og vinder for erhvervsejendomme, andelsboligforeninger og husejere.

Vi står altid klar til, at guide dig lige fra start til slut. Også er vi medlem af Dansk Byggeri, hvilket sikre dig, da vores arbejde for private kunder dækket af Byg Garanti. Det giver kunderne en tryghed og sikkerhed for et godt produkt, i samarbejde med os.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os