Malereafdeling

Hos Appe Aps & Meyers Gulve kan vi male din virksomheds facade

Vi ved, at en bygnings facade som oftest vil være virksomhedens ansigt udadtil. Derfor specialiserer vi os i maling af facade ud fra Jeres ønske til farve og arkitektoniske overvejelser. Det er vigtigt, at farvesammensætningen harmonerer, og giver et godt indtryk.

Vores rådgivere står dog altid klar til at rådgive omkring farvevalg og overvejelser ift. bygningens design og fremtoning.

Vores erfarne malere har malet på alverdens forskellige facader, og vi kan også hjælpe din virksomhed, på hele Sjælland. Uanset hvor slemt det står til med facaden. 

Vi står altid til rådighed, og klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Du kan blot kontakte os via formularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ph@ap-pe.dk

Indhent pris på maling af facade

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af facade – hvad skal du være opmærksom på?

Der nogle overvejelser du skal gøre dig, inden facaden males. Selvfølgelig farven, men også hvilken type facade der skal males på. Al afhængig af facadens tilstand, kan der være forskellige muligheder, for at nå frem til et perfekt resultat.

Vi anbefaler, at du kontakte os, hvis du er i tvivl. Vi kommer meget gerne og besigtiger facaden, så vi kan bidrage med vores ekspert kompetencer.

En korret malet facade vil kunne holde sig pæn i mange år frem, men hvis du uheldigvis får malet med en forkert maling, eller udførelsen er mangelfuld, vil du snart skulle male det om alligevel. Derfor er det bedst, at få professionelle fagfolk, til at udføre opgaven.

Så er du sikret et korrekt resultat, og du skal ikke tænke på at få det, før om mange år.

 

Typer af facader

Der findes rigtig mange forskellige facader, og de skal males/behandles forskelligt, og med omhu. Afhængig af facadetypen, er det ikke sikkert, at en omgang maling er det, der skal til. I nogle tilfælde vil eksempelvis en gang puds eller en kalkning, være det den har brug for.

Hvis din facade tidligere er blevet malet, er der en chance for, at denne maling er slidt af vind og vejr gennem tiden. Det er derfor afgørende, at man får lavet det rigtige forarbejde. Det kan være, der skal fjernes løst materiale i form af puds, og gammel maling der skalder.

Er du i tvivl om tilstanden på din facade, er vi klar til at give dig den korrekte vejledning. Vi er kompetente fagfolk, der går op i vores håndværk. Tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen forneden, på tlf. 55 54 65 86 eller pr. e-mail ph@ap-pe.dk – så kan vi give dig et fuldstændig uforpligtende tilbud.

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os