Maling af facade

Trænger jeres bygning til, at se ligeså professionel ud, som jeres forretning? 
Så kontakt os i dag for et tilbud på, at få jeres facader til at fremstå som nye.
Vi benytter altid professionelle kvalitetsprodukter fra vores leverandør Beck & Jørgensen. 

Hos Appe & Meyers Gulve kan vi male din virksomheds facade

Vi ved, at en bygnings facade som oftest vil være virksomhedens ansigt udadtil. Derfor specialiserer vi os i maling af facade ud fra Jeres ønske til farve og arkitektoniske overvejelser. Det er vigtigt, at farvesammensætningen harmonerer, og giver et godt indtryk.

Vores rådgivere står altid klar til at rådgive omkring farvevalg og overvejelser ift. bygningens design og fremtoning. 

Vores erfarne malere har malet på alverdens forskellige facader, og vi kan også hjælpe din virksomhed, på hele Sjælland. Uanset hvor slemt det står til med facaden. 

Så uanset om det facaden på kontoret, butikken eller restauranten, så står vi altid til rådighed, og klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Du kan blot kontakte os via formularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ph@ap-pe.dk

Indhent pris på maling af facade

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af facade – hvad skal man være opmærksom på?

Der kan være mange overvejelser i forbindelse med en facaderenovering. Skal facaden overhovedet males eller er det en anden løsning der er den rette for jer? Hos Appe & Meyers Gulve går vi altid efter tilfredse kunder, også selvom det betyder, at opgaven ikke bliver vores. Så hvis facaden eksempelvis skal filses istedet for at males, vil det være det vi vil anbefale jer.

Hvorfor skal i så vælge os?

– Professionel rådgivning
– Kvalitets produkter fra Beck og Jørgensen
– Service i top
– Mange års erfaring i branchen

Så har i et projekt vi skal have kigget på, så tøv endelig ikke med at kontakte os! 

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os