Maling af træ- & betongulve

Skal du have nyt udtryk på dine gamle fliser i badeværelset? Eller er det garagen der trænger? Ligegyldigt hvilken udfordring du måtte have står vi klar med vejledning omkring den bedste løsning til netop dit projekt.

Maling af trægulve & betongulve

Hos Appe & Meyers Gulve er vi yderst erfarne i at male gulve, uanset om det drejer sig om maling af  trægulve eller betongulve.
Ved betongulve i garager eller til erhverv vil man hovedsaglig vælge et epoxygulv, hvilket vi også laver massere af, og det kan du læse mere om HER.

Uanset hvilket gulv du har, bliver det med tiden slidt, når det betrædes så ofte, som et gulv jo gør. Det bliver kedeligt med tiden, og slidtagen bliver synligere med tiden.

Dog er der ingen grund til at skifte gulvet ud – med en god omgang maling, kan det se helt friskt ud igen. Uanset om du vælger at få malet dit trægulv i en lysere farve, eller får malet betongulvet i samme farve som tidligere, vil det give en bemærkelsesværdig fornyelse til rummet.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af trægulve & betongulve

Hos Appe & Meyers Gulve er vi yderst erfarne i at male gulve, trægulve og betongulve.

Uanset hvilket gulv du har, bliver det med tiden slidt, når det betrædes så ofte, som, et gulv jo gør. Det bliver kedeligt med tiden, og slidtagen bliver synligere med tiden.

Dog er der ingen grund til at skifte gulvet ud – med en god omgang maling, kan det se helt friskt ud igen. Uanset om du vælger at få malet dit trægulv i en lysere farve, eller får malet betongulvet i samme farve som tidligere, vil det give en bemærkelsesværdig fornyelse til rummet.

Maling af Trægulv hos Appe Aps & Meyers Gulve

Det kan især være en fordel at få malet og genopfrisket dit trægulv, hvis der har været lagt linoleum eller gulvtæppe. Tidligere var man nemlig glad for at sømme gulvbelægningen fast – og det vil unægteligt resultere i huller fra søm, og måske rust fra sømmene også.

Afhængig af hvilken type trægulv du skal have malet, er der forskellige metoder, som tages i brug. Det er heller ikke alle trægulve, som nødvendigvis har godt af at blive malet – f.eks. typer af tropiske trægulve.

Er du i tvivl om hvordan dit trægulv skal behandles, er vi altid klar med kompetent rådgivning, og professionelle malere, der kan udføre opgaven. Kontakt os blot på tlf. 55 54 65 86, på e-mail ph@ap-pe.dk eller direkte via kontaktformularen forneden.

Vi har foretaget mange malinger af trægulve, og har stor erfaring. Vi kan derfor assistere dig med gulvmaling i alle størrelser fra 15kvm til 10.000kvm.

 

Maling af betongulv

Har du et betongulv, kan det være en stor fordel at få det malet. Eksempelvis i en garage, hvis du ikke ønsker at bruge epoxy. Oftest er et standard betongulv ikke det aller pæneste at se på, og en omgang maling vil i langt de fleste tilfælde, give et helt nyt tilfredsstillende udseende til rummet.

Hos Appe & Meyers Gulve har vi stor erfaring med at male betongulve, både fra privat og erhverv. Vi har kompetente malere og professionelle fagfolk, der sørger for, at dit betongulv vil fremstå som et helt nyt gulv.

Når vi maler betongulve, bruger vi forskellige fremgangsmetoder – dog altid med professionelt malerudstyr.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os