Maling af hus

Har du også brug for hjælp til maling af dit hus? Så er Appe & Meyers Gulve det oplagte valg! Med vores mange års erfaring kan vil hjælpe dig trygt videre, hvad enten det drejer sig om maling af dine sternbrædder, gavl, eller vinduer.

Maling af hus – Udvendig og indvendig

Nyt hus, eller renovation af eksisterende? Maling af alt det udvendige eller af alle vægge? Uanset hvad er maling af huset en kæmpe opgave for de fleste, grundet de mange overvejelser der kan være. 

Med en opgave af den størrelse vil det altid være en god ide, at rådføre sig med en professionel. Om det blot er sparring af hvilken slags maling der skal bruges, eller om det er om udførelse af hele opgaven, vil det altid være en god ide, at gennemgå med en professionel inden. 

Hos Appe & Meyers Gulve udfører vi alle tænkelige maleropgaver der kan forekomme i dit hus.
Vores størrelse gør, at om du søger en maler i Næstved, Køge, Roskilde eller København, så har vi en medarbejder klar til at vejlede dig til den bedste løsning for netop dit hus! 

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Tag os med fra start til slut på dit næste projekt! 

Som et erfarent maler- og gulvfirma, har vi hjulpet mange kunder med, at finde de rigtige løsninger for netop dem. Vores mange års erfaring og vores alsidighed gør, at vi kan rådgive omkring projektet, næsten ligegyldigt hvilken fase af arbejdet i befinder jer i.

Mange af vores kunder vælger, at lade os stå for hele projektet, da det giver dem en fast kontaktperson, som kan give dem overblik og lade dem følge mere med fra siden. Vi kan varetage 2 af de store områder, malerarbejde og gulvarbejde, og herefter bruger vi vores samarbejdspartnere til tømrer, murer og vvs-arbejde.

Har du noget vi skal kigge på, er vi altid til rådighed på tlf. 55 54 65 86, e-mail ph@ap-pe.dk eller via kontaktformularen.

Jamen hvad koster det?

Man siger at der er 3 parametre i skalaen: TID – PRIS – KVALITET.
Hertil kan man kun vælge 2! Hvis man vil have det hurtigt og billigt, er det svært at få kvalitet.

Men prisen vil altid afhænge af, hvad netop dine ønsker og behov er. Om vi skal være med på hele turen, eller om det kun er sparringen og salget af malingen?

Vi ønsker altid tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt at få fastlagt behovet inden man kan give en nøjagtig pris. Så snart det er fastlagt kommer vi altid med en konkurrencedygtig pris! 🙂 

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os