Maling af industrigulve

Om det drejer sig om maling af 1.000 m2 lager eller om det er maling af jeres kantinegulv, så står vi altid klar med vejledning og et godt tilbud på netop jeres projekt. Med vores tilhørende gulvafdeling er vi altid sikker på, at vi kan vejlede jer til den helt rigtige løsning for jeres lokale! 

Maling af industrigulve

Hos Appe & Meyers Gulve udfører vi også maling af industri- og betongulve med epoxymaling. Vi kan håndtere stort set alle former for maling af industrigulve, samt udbedring af eksisterende gulv inden.

Epoxymaling er det ideelle valg til industri- og frabriksgulve, samt betongulve i lagerhaller, da det modstår lige præcis det høje slid og tunge belastninger, som gulve traditionelt udsættes for i industrien. Malingen er desuden yderst rengøringsvenlig, hvilket er en tydelig fordel i den daglige drift.

Indhent pris på maling af industrigulv

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Hos Appe & Meyers Gulve tilbyder vi maling af industrigulve:

– Maling af betongulve
– Maling af butiksgulve
– Maling af lagergulve
– Maling af andre erhvervsgulve 

Epoxymaling af betongulve er den komplette løsning til industrien.

Kontakt os i dag og lad os være med til at finde den rette løsning for jer! 

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os