Sprøjtemaling af køkken

Har du et fuldt funktionelt køkken, men er udseendet ved at være slidt, eller kunne du godt tænke dig at nyt look i køkkenet?
Så kan en gang sprøjtemaling være løsningen for dig, da man kan vælge lige den farve man har lyst til, og det giver et he settings.

Sprøjtemaling af køkken & køkkenlåger

Ønsker du nyt køkken?

Det er slet ikke nødvendigt, at gå ud og investere i et helt nyt køkken, hvis du blot vil have det opfrisket. Hos Appe Aps & Meyers Gulve kan vi sprøjtemale alle dine køkkenlåger og køkkenelementer – til en god pris.

Ikke nok med at dit køkken vil se ud som nyt, så vil vores behandling forlænge levetiden af hele dit køkken. Du kan få det sprøjtemalet i lige de farver du ønsker, og vi er selvfølgelig behjælpelige med gode råd og kompetent vejledning, i forhold til valg af farver og behandling.

Maling af køkken & køkkenlåger – hvorfor?

Ofte kan det langt mere betale sig at sende dem forbi vores værksted for at modtage en renovering og sprøjtemaling.  Du sparer mange penge, hvis valget står mellem helt nyt køkken, eller en renovering af køkkenlåger og skabe.

Har dine køkkenlåger småskavanker?

Det gør ikke noget – dem fikser vi. Al afhængig af, hvor slemme skavankerne er, vil de blive slebet og repareret af vores profesionelle håndværkere.

Hvad koster en sprøjtemaling af køkkenlåger? Beregn din pris online

Det er ikke altid helt nemt, at gennemskue prisen for en komplet maling og renovering af dine køkkenlåger.

Derfor har vi hos Appe Aps & Meyers Gulve lavet en Online Prisberegner til Sprøjtemaling. Den fungere sådan, at du blot indtaster antallet af låger, vælger farve og så udregner den prisen. Det er ganske simpelt.

Er du i tvivl om noget angående maling af dit køkken? Så kontakter du bare os, så står vi klar med professionel vejledning og kompetent rådgivning.

Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ch@ap-pe.dk

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os