Sprøjteværksted

Sprøjtemaling af køkken & køkkenlåger

Ønsker du nyt køkken eller køkkenlåger?

Det er slet ikke nødvendigt, at gå ud og investere i et helt nyt køkken, hvis du blot vil have det opfrisket. Hos Appe Aps & Meyers Gulve kan vi sprøjtemale alle dine køkkenlåger og køkkenelementer – til en god pris.

Ikke nok med at dit køkken vil se ud som nyt, så vil vores behandling forlænge levetiden af hele dit køkken. Du kan få det sprøjtemalet i lige de farver du ønsker, og vi er selvfølgelig behjælpelige med gode råd og kompetent vejledning, i forhold til valg af farver og behandling.

 

Maling af køkken & køkkenlåger – hvorfor?

Ofte kan det langt mere betale sig at sende dem forbi vores værksted for at modtage en renovering og sprøjtemaling.  Du sparer mange penge, hvis valget står mellem helt nyt køkken, eller en renovering af køkkenlåger og skabe.

Har dine køkkenlåger småskavanker?

Det gør ikke noget – dem fikser vi. Al afhængig af, hvor slemme skavankerne er, vil de blive slebet og repareret af vores profesionelle håndværkere.

 

Hvad koster en sprøjtemaling af køkkenlåger? Beregn din pris online

Det er ikke altid helt nemt, at gennemskue prisen for en komplet maling og renovering af dine køkkenlåger.

Derfor har vi hos Appe Aps & Meyers Gulve lavet en Online Prisberegner til Sprøjtemaling. Den fungere sådan, at du blot indtaster antallet af låger, vælger farve og så udregner den prisen. Det er ganske simpelt.

Er du i tvivl om noget angående maling af dit køkken? Så kontakter du bare os, så står vi klar med professionel vejledning og kompetent rådgivning.

Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, pr. telefon 55 54 65 86 eller på e-mail ch@ap-pe.dk

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os