Maling af lejlighed

Med medarbejdere lige fra Frederiksberg til Næstved, står vi altid klar til at hjælpe dig med dit boligprojekt! Om det er maling af dine vægge, ny vægbeklædning, eller maling af dine paneler, så kan vi hjælpe dig med netop dit malerprojekt.

Maling af lejlighed

Ny lejlighed eller overvejer du blot at friske den gamle op? Af med det gamle væv og op med ny filt? En spartelvæg med farve eller tapet? Mulighederne er mange, men uanset hvilken løsning du er ude efter står vi klar til at til at hjælpe og rådgive dig, så du ender med den bedste løsning for netop dit projekt.

Vores størrelse gør, at vi laver lejligheder lige fra København til Næstved. Hvis du har specifikt har en lejlighed på Frederiksberg eller omegn, har vi vores cykelmaler, som vi klart vil anbefale.
Det kan du læse mere om HER.

Hvis du skal have frisket din nuværende lejlighed op kan vi også anbefale, at få kigget på muligheden omkring at få sprøjtemalet køkkenet, da det er med til at give en stor del af lejligheden et helt nyt udtryk! 
Det kan du læse mere om HER.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af vægge

Vælger du at lade os stå for maling af dine vægge, er du sikret et godt resultat. Vi er omhyggelige, og maler dine vægge med stor respekt for resten af rummet. Det anbefales dog altid, at du flytter de største møbler og genstande, som står op af eller ved væggene.
Har du ikke mulighed for dette, kan vi naturligvis give en hånd med, eller simpelthen sørge for de er helt dækket af. Vi begynder altid med at dække gulvet til, og eventuelle møbler, som stadig er i rummet. Herefter sætter vi afdækningstape op, og så er vi klar til at påbegynde malerarbejdet.

Vi bruger altid maling til paneler, loftmaling, spærregrunder og vægmaling fra Beck & Jørgensen, som er af allerhøjeste kvalitet, samt blandt de mest miljøvenlige produkter på markedet.

 

Maling af paneler

Panelerne spiller en stor rolle i ethvert rum og bør derfor være med i overvejelserne når man skal til at male sin lejlighed. Har du grimme og nedslidte paneler, eller paneler i en “forkert” farve, kan det være en torn i øjet. Det er vigtigt, at farven på dine paneler har en god farvesammensætning, og passer til resten af rummet.

Når vi maler paneler, sætter vi en ære i at afdække ordenligt. Det er vigtigt, fordi det kan være noget af et pillearbejde, sammenlignet med maling af en væg, hvor man kan benytte en rulle. Du kan læse mere omkring maling af træværk HER.

Ønsker du kompetent vejledning fra erfarne malere, er vi klar til at høre fra dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen forneden, via e-mail ph@ap-pe.dk eller via tlf. 55 54 65 86.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål, med dit malerprojekt.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os