Sprøjteværksted

Kvalitetsmaling af Montana hos Appe & Meyers Gulve

Hvad enten din reol hedder Mistral, Montana, Atbo eller noget helt andet, så kan du dem som nye, uden at det skal koste en bondegård. Vi kan lave lige den farve du ønsker, så når vi eksempelvis sprøjtemaler Montana, benytter vi udelukkende originale montanafarver, så det passer direkte ind i dit nye eller eksisterende Montana.

Vi har stor erfaring med sprøjtemaling af alle slags reolsystemer, og vi kan altid opretholde Montana standarder, da vi benytter følgende udførlige proces:

  • Emnet bliver slebet (afhængig af tilstanden, bliver den grov eller mellemslebet)
  • Så bliver det grundet/primet
  • Herefter bliver der spartlet og for derefter at mellemslibe
  • Når vi er tilfredse med resultatet, påføres 2 gange toplak for bedst mulige fylde samt kvalitet
  • Afsluttende kvalitetskontrol samt pakning med kunde

Lav pris på maling af Montana – udregn din pris her!

Mange sprøjteværksteder udnytter desværre, at montana er et relativt eksklusiv produkt med en høj pris. Det resulterer ofte i, at nogle værksteder føler, de kan tillade sig at tage en højere pris, udelukkende fordi det er Montana reoler.

Vær derfor opmærksom på prisen, inden du forlader dit Montana reolsystem hos sprøjtemaleren. Vi har nemlig en prisberegner her på siden, som du roligt kan benytte, og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Beregn pris på maling af dit montana. Såfremt dit specifikke møbel ikke er i vores beregner, kan du stadig kontakte os i vores formular nederes på siden.

Hos Appe ApS & Meyers Gulve går vi aldrig ned på kvaliteten, uanset om det er Montana der skal sprøjtemales, eller sågar dit gamle vitrineskab. Al vores material som skal males, bliver behandlet ens: Med den største respekt og perfektionisme.

Maling & lakering af mistral og reolsystemer

Grundet vores store sprøjtemaler erfaring, kan vi hjælpe dig med alle mistral og andre reolsystemer. Ofte er reolsystemer af ganske omfattende størrelser, og kvalitetsrigtige typer vil være relativt dyre at udskifte. 

Derfor er det en god investering af få dem sprøjtemalet. Reolsystemets udseendet få et markant løft, og vores behandling vil ligeledes forlænge levetiden. Du kan derfor benytte det i længere tid, og du slipper for omkostningen, ved at skulle erhverve dig et nyt.

Uanset størrelse og stand, kan vi hjælpe dig, med at få dit reolsystem som nyt. Benyt eventuelt prisberegneren, for at få en cirka pris. For at få den helt nøjagtige pris, må du meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning sammen.

Hvad er Montana?

Montana er et dansk designet reolsystem, designet af Peter Lassen, som grundlage Montana Furniture A/S i 1982.  Reolerne fra Montana er efterhånden blevet en rendyrket klassiker, som man ser i mange boliger. 

Udover Montana´s reoler, tilbyder de også stole- samt bordserier i samme, lækre kvalitet og design. Du kan eventuelt læse mere om Montana her

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os