Maling af paneler & døre

Hos Appe & Meyers Gulve hjælper vi ofte kunderne med afslutningsvis at male deres karme og paneler. Dette er normalt prikken over i’et i forbindelse med en renovering af huset, hvad enten det drejer sig om malet vægge, døre eller køkken.

Maling af paneler & døre

Hos Appe & Meyers Gulve anbefaler vi altid, at få overvejet hvorvidt ens paneler og indfatninger også skal males, enten i forbindelse med at vi eller kunden maler deres af vægge, eller i forbindelse med at vi assistere med maling af kundens døre. 

Her er det tålmodigheden og detaljerne der spiller ind, da det som regel er et meget mere begrænset område der skal males. Derfor er afdækningen netop også afsindig vigtigt. 

Vores professionelle team af rådgivere og håndværkere står altid klar til at løse din opgave, om så det drejer sig om maling af dine paneler, gelænder til trappen eller noget helt tredje.  For en pris på netop din opgave kan du ringe eller skrive til os, som beskrevet i boksen nedenfor. 

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Maling af døre

Når dørene eller panelerne skal males, vil vi næsten altid anbefale at man gør begge dele. Døre og paneler hænger sammen i hjemmet, og ens hjem vil fremstå mere fuldendt med farvesynergi mellem netop disse to områder. 

Selvom at dørene eller panelerne bare skal “friskes” op i en hvid farve, vil der stadig være stor forskel på det netop nymalede kontra det “gamle” hvide. Af samme årsag skal man også være opmærksom på, at hvid ikke bare er hvid, og det er derfor vigtigt at tage stilling til, om det er en Ren hvid, RAL 9010 eller måske en modehvid. 

Hvis dine døre skal gøres nye anbefaler vi selvfølgelig, at vi tager dem med ned på vores sprøjteværksted hvor vi kan garantere, at de bliver så gode som nye inden de forlader værkstedet. Du kan læse mere om vores sprøjtemaling af døre HER

Hvorfor benytte en professionel maler

Mange vælger selv at male deres egne projekter, og det er jo helt fint. Til gengæld er det langt fra alle, der har tid eller overskud til dette. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Ved at benytte en professionel maler sparer du selvfølgelig en masse tid og potentiel besvær. Har jeg nu købt nok maling? Hvad nu hvis jeg køber for meget maling? Du kan også risikere, at resultatet slet ikke bliver, som du havde forventet, hvis du gør det selv. 

Når du benytter Appe ApS & Meyers Gulve som din maler, er du garanteret et tilfredsstillende resultat. Vi klarer det hele for dig – og så får du oven i købet en masse kompetent rådgivning med i købet. Hvis du er tvivl om valg af farve, har vores malere altid en tilfredsstillende (og måske kreativ) løsning, der kan hjælpe dig i mål.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os