Sprøjtemaling af stole

Når vi hos Appe & Meyers Gulve sprøjtemaler stole, er det oftes de hedder 7’er stole, myre stole eller andre designstole. Det betyder dog ikke at det er de eneste stole vi kan lave, så du er mere end velkommen med din gyngestol eller andet. 

Sprøjtemaling af stole

På vores sprøjteværksted i Fensmark sprøjtemales der mange stole, hvor størstedelen af dem hedder 7’er stole, myre stole m.fl.
Herudover har vi restaureret flere ældre stole og gyngestole, både så de står som nye og andre så de stod med patina. 

Vi følger altid kundens ønsker, og hjælper kunden med at få det udtryk der måtte ønskes. Tryk ovenfor på “Beregn pris” hvis du ønsker at se, hvad det vil koste at male dine stole. 

Hvorfor vælge at få sprøjtemalet stole?

Hvis kvalitet og funktionalitet på dine stole stadig er intakt, men du ønsker blot, at de passede bedre ind til din nuværende spisestue/stue, så er det en god idé at få dem sprøjtemalet.

Prisen ligger tæt på nye stole, så man skal vælge denne løsning for, at genbruge sine eksisterende istedet for at smide ud og købe nyt.
Hvis man er rigtig glad for komforten i sine stole, kan det derfor også være en fed måde, at bevare dem på.

Herudover er vi også prisstærke ved et større antal af stole, som vi modtager på samme tid.

Se priser på sprøjtemaling

Det kan være svært at vurdere for en ikke-kyndig, hvad en sprøjtemaling bør koste. Dette vil vi hos APPE gerne være behjælpelige med, og du kan derfor her på siden benytte vores prisberegner – helt uforpligtende og gratis. Undgå at betale for megetprøv vores prisberegner på sprøjtemaling.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os