Sprøjtemaling af Serieproduktion(er)

Uanset omfanget af enheder du skal have sprøjtemalet, kan vi følge med, og give dig et godt tilbud – efterfulgt af et højt service niveau. Vi sprøjtemaler ofte serieproduktioner – så hvis du har spørgsmål, lad os høre fra dig!

Skræddersyet løsning

På grund af vores brede erfaring inden for industrilakering, tilbyder vi hos Appe ApS, at skræddersy den færdige løsning til jer.
Vi leverer altid kvalitet, og derfor er vi 100% trygge ved, at tilbyde jer en speciel løsning på jeres produkt.

Har i specielle krav til afdækning, slibning, farve eller design på jeres produkt? Så kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Eller overvejer jeres virksomhed et mere moderne inventar? Så er vi klar med en løsning uanset om i ønsker en strømlignet hvid farve, eller et mere farverigt landskab der skal fremme medarbejdernes produktivitet.

Desuden samarbejder vi tæt med et antal tømrer- og snedkervirksomheder. Det betyder at vi tilbyder vores kunder at varetage den totale administration omkring en løsning, lige fra idé til færdigt produkt.”

Har du gang i et projekt?

Hos APPE Aps & Meyers Gulve elsker vi at blive udfordet fagligt. Vi har tidligere haft nogle temmelig specielle projekter ude på sprøjteværkstedet – eksempelvis en kæmpe enhjørning, en båd og meget mere. Uanset hva’ du skal have fixet, så er vi behjælpelige med vejledning.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os