Sprøjteværksted

Sprøjtemaling & lakering af køkkenlåger, Montana, skalstole, døre mm.

Velkommen til Appe ApS & Meyers Gulve Sprøjtemalingsafdeling på Sjælland. Vi udfører sprøjtemaling, industrilakering og vådlakering til både private og erhverv.

Vi har erfarne sprøjtemaler-eksperter på værkstedet, som er vant til at arbejde med alt lige fra sprøjtemaling af møbler til det tekniske arbejde med korrisionsklasser i byggeindustrien.

Materiale, som er sprøjtemalet hos os, vil altid have et lækkert finish, og du vil få materialet tilbage i yderst tilfredsstillende tilstand.

Uanset opgavens art og omfang, kan du altid regne med kompetent rådgivning, når du får sprøjtemalet hos os.

Sprøjtemaling af køkken & køkkenlåger

Vi ved alle, at et nytkøkken kan gøre underværker for livskvaliteten i en bolig. Et nyt køkken kan dog være relativt dyrt, og måske ikke noget man kan investere i lige med det samme.

Det har vi en løsning for, og den hedder sprøjtemaling af køkkenlåger og andet køkkeninventar.

Få sprøjtemalet dine køkkenlåger hos os, og dit køkken vil være som nyt. Du kan læse mere om maling af køkken her.

Sprøjtemaling af døre

Er din hoveddør, eller en anden dør, blevet kedelig og kigge på? Er maling ikke helt så tilfredsstillende, som den kunne være?

Hos APPE kan du få sprøjtemalet dine døre, så de igen fremstår som splinternye. I lige den farve, du gerne vil have. Ikke nok med at udseendet vil forbedres betragteligt, så vil du også forlænge dørens levetid!

Du kan læse mere om sprøjtemaling af døre her.

 

Se priser på sprøjtemaling

Det kan være svært at vurdere for en ikke-kyndig, hvad en sprøjtemaling bør koste. Dette vil vi hos APPE gerne være behjælpelige med, og du kan derfor her på siden benytte vores prisberegner – helt uforpligtende og gratis. Undgå at betale for meget – prøv vores prisberegner på sprøjtemaling.

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os