Sprøjteværkstedet - Appe & Meyers Gulve

Appe & Meyers Gulve har sit sprøjteværksted beliggende i Fensmark, som ligger i udkanten af Næstved. Her renoverer vi køkkener, stole, døre og meget mere!

Herudover har vi stærke samarbejder med flere tømrermestre, hvor vi sprøjtemaler vinduesplader, rammer m.fl. 

Sprøjtemaling & lakering af køkkenlåger, Montana, skalstole, døre mm.

Velkommen til Appe ApS & Meyers Gulve Sprøjtemalingsafdeling på Sjælland. Vi udfører sprøjtemaling, industrilakering og vådlakering til både private og erhverv.

Vi har erfarne sprøjtemaler-eksperter på værkstedet, som er vant til at arbejde med alt lige fra sprøjtemaling af møbler til det tekniske arbejde med korrisionsklasser i byggeindustrien.

Materiale, som er sprøjtemalet hos os, vil altid have et lækkert finish, og du vil få materialet tilbage i yderst tilfredsstillende tilstand.

Uanset opgavens art og omfang, kan du altid regne med kompetent rådgivning, når du får sprøjtemalet hos os.

Sprøjtemaling af køkken & køkkenlåger

Vi ved alle, at et nytkøkken kan gøre underværker for livskvaliteten i en bolig. Et nyt køkken kan dog være relativt dyrt, og måske ikke noget man kan investere i lige med det samme.

Det har vi en løsning for, og den hedder sprøjtemaling af køkkenlåger og andet køkkeninventar.

Få sprøjtemalet dine køkkenlåger hos os, og dit køkken vil være som nyt. Du kan læse mere om maling af køkken her.

Sprøjtemaling af døre

Er din hoveddør, eller en anden dør, blevet kedelig og kigge på? Er maling ikke helt så tilfredsstillende, som den kunne være?

Hos APPE kan du få sprøjtemalet dine døre, så de igen fremstår som splinternye. I lige den farve, du gerne vil have. Ikke nok med at udseendet vil forbedres betragteligt, så vil du også forlænge dørens levetid!

Du kan læse mere om sprøjtemaling af døre her.

 

Se priser på sprøjtemaling

Det kan være svært at vurdere for en ikke-kyndig, hvad en sprøjtemaling bør koste. Dette vil vi hos APPE gerne være behjælpelige med, og du kan derfor her på siden benytte vores prisberegner – helt uforpligtende og gratis. Undgå at betale for megetprøv vores prisberegner på sprøjtemaling.

Interessant? Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Rune

Fagkompetent virksomhed der både…
Fagkompetent virksomhed der både leverer god service og kvalitetsarbejde. Jeg har endnu ikke oplevet, at aftaler og deadlines ikke er blevet overholdt, i det samarbejde vi har haft indtil nu. Kan klart anbefales.

Mads

Super oplevelse ved gulvslibning i min nye lejlighed.

Jeg ringede til Peder for at få et bud på behandling af gulvet i min nye lejlighed. Gulvet var kraftigt lakeret men meget slidt. Peder rådgav mig rigtig godt og vi satte os fast på slibning, ludbehandling og lakering ovenpå. Peder sendte et par gode og flinke folk ud, og de gjorde et super stykke arbejde. Der hvor jeg blev virkelig imponeret over service-niveau var, da det viste sig at være en sværere opgave end først antaget grundet gulvets blødhed. Her ringede Peder og fortalte at det trængte til mere lud og lak end først antaget, men at de bare havde eksekveret uden beregning, fordi de ønskede at levere et godt resultat. Sikke en service og fokus på kundetilfredshed. Anbefaler Appe ApS til alle 🙂

Andreas

Godt håndværk
De var super effektive, billige, dygtige og godt håndværk.

Lars

Fik malet en spisebordsplade til et gammelt design-spisebord. De lavede et utrolig flot stykke arbejde, de har tydeligvis en høj faglig stolthed og arbejder med stor respekt for kundens produkt. De kan varmt anbefales!!

Daniel

Man skal lede længe efter et håndværk og en service som den man får hos Appe. Vi har herhjemme været så glade, at vi af flere omgange har lagt "ordrer" hos Appe.

Vores hammerdyre, men efterhånden kedelige køkken blev frisket op fra kirsebærtræfarvet til hvid højglans. Pludselig fik vores hjem et friskt pust af det fantastiske arbejde fra Appe.

Vi fik tilbuddet af Peder som var imødekommende, og gav os rigtig god rådgivning.

Hans kollegaer kom og skilte køkkenet ad, tog det med, og leverede det tilbage sprøjtelakeret i hvid højglans. Vi glæder os allerede til vores døre skal en tur ind forbi trylle-værkstedet om ganske få uger.

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os