Stuegulve på Sjælland

Stuen er en af de steder i hjemmet, hvor der tilbringes meget tid med afslapning og leg. Dit gulv skal derfor være pænt at kigge på, men også være lækkert, og kunne holde til strabadserne – kontakt os i dag for et godt tilbud!

Lad Appe ApS & Meyers Gulve Lægge Dit Stuegulv

I rigtig mange hjem er stuen forbundet med køkkenet, hvilket for mange betyder, at man vælger en gennemgående gulvbelægning. Det er også i disse 2 rum, at man tilbringer langt størstedelen af sin tid i hjemmet, og man står ofte op, eller går.

Uanset om dit stuegulv er forbundet med køkkenet, er det en god investering at få lagt sig et ordentlig gulv til stuen. Du skal jo gerne have en gulvbelægning, som kan klare dagligdagens strabadser, uden at gå fra hinanden.

Det skal være venligt mod indeklimaet, og så skal det også være pænt, når der kommer gæster.

Trægulv er et populært valg når det gælder gulv i stuen, da det er pænt, og holdbart. Desværre er det hverken lige så komfortabelt eller ressource-venligt, som bl.a. linoleumsgulve. 

Ønsker du pris på lægning af dit nye stuegulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt stuegulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Linoleum som dit nye stuegulv

Linoleum er et fantastisk alternativ til eksempelvis trægulv, til din stue. Du kan få det i RIGTIG mange forskellige varianter, med forskellige farver og kvalitet. 

Udover valgmulighederne, får du også et gulv, som er enormt bæredygtigt. Vores linoleumsgulve til stuer består af hele 98% organiske materialer, og helt op til 80% af fornyelige materialer. Det kan man roligt kalde venligt mod ressourcerne her på jorden.

Det skal også siges, at linoleum er enormt nemt at holde rent, og kræve et minimum af vedligeholdelse. Du får en blød overflade, som skåner dine legemsdele – og det er vigtigt, eftersom meget  tid bruges i stuen.

 

Uanset valg af stuegulv – Vælg Appe Aps & Meyers Gulve

Ligegyldigt om du vælger trægulv, tæpper, linoleum eller hvad du ellers kunne tænke dig i din stue – kan vi hjælpe dig lige fra idé til resultat. Vi gør en ære i at yde en god service og levere et yderst tilfredsstillende resultat. Det kan ses på vores referencer!

Ønsker du at få lidt kompetent rådgivning fra Danmarks ældste gulvfirma – så kan du benytte kontaktformularen forneden, ringe til os på 55 54 65 86 eller sende os en mail på ph@ap-pe.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os