Lægning af gultæpper på Sjælland

Hos Appe ApS & Meyers Gulve har vi mange års erfaring med at lægge gulvtæpper til privat og erhverv. Kontakt os i dag for en besigtigelse af opgaven, eller for at få et godt tilbud!

Tæpper til erhverv & privat på hele Sjælland

Ønsker du pris på lægning af gulvtæppe?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt gulvtæppe. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Skal du have lagt et gulv i din virksomhed – eksempelvis på et kontor – er der flere fordele, ved at få tæppebelagt gulvet. Især tæppefliser, er en efterspurgt gulvbelægning hos virksomheder.

For det første, er tæppefliser forholdsvis simple at lægge, og holdbarheden er helt i top. Du kan stort set ikke se forskel på et almindeligt tæppe, og tæppefliser.

Tæppefliser har også den fordel, at hvis der uheldigvis skulle blive spildt en kande kaffe eller andet, som vil efterlade en stor plet, kan man nøjes med at få udskiftet den ene eller de fliser, der er ramt. Det er derfor billigt at få udskiftet, og du slipper for at få lagt nyt gulvtæppe over det hele.

 

Indeklima i din virksomhed med tæppe belægning

Tidligere har tæpper haft et ry for decideret at være sundhedsskadelige, men det er de ikke. Nye typer garner og produktionsmetoder, gør i dag, at tæpper sagtens kan være med til at give et godt indeklima.

Såfremt at der bliver gjort rent og støvsuget jævnligt, da støv har nemmere ved at sætte sig i gulvtæpper, frem for eksempelvis et linoleumsgulv.

På en arbejdsplads, eller et kontor, er der oftest mange mennesker samlet. Det kan hurtigt give relativt meget støv, hvis man har et trægulv, og medarbejdere går rundt – det giver støj. Med et gulvtæppe, er lyden tæt på at være 0, og du slipper for støj fra trin. Forhør Jer hos os, hvis I ønsker at få belagt jeres gulv i virksomheden med tæppe – kontakt os på tlf. 55 54 65 86, e-mail ph@ap-pe.dk eller direkte via kontaktformularen herunder teksten

Typer af tæppe gulvlægning

Nu om dage kan tæpper til gulvbelægning – både i privat & erhverv – fås i utallige farver samt mønstre. 

Derudover findes der flere forskellige typer af gulvtæppe. Du kan for eksempel få fladvævet gulvtæppe, tuftet gulvtæppe eller opskåret tæppe. Mulighederne og kombinationerne er så mange, at der oftest kræves kompetent rådgivning. Hiv fat i os fra Appe ApS & Meyers Gulve, og kom sikkert i mål med din tæppe gulvbelægning.

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os