Malereafdeling

Udendørs maling

Udendørs maling er mange forskellige ting. Der findes utallige forskellige af overflader, lige fra udvendigt træværk, til pudsede facader, til vinduesmaling. Afhængig af hvilken overflade du skal have malet, vil processen derfor være anerledes.

Fælles for vores udendørs maling er, at vi altid yder tilfredshedsgaranti. Vores profesionelle malerteam er desuden altid klar, til at vejlede og rådgive dig til efterfølgende vedligeholdelse – så din nymalede udendørs overflade holder i så lang tid som muligt.

Indhent pris på malerarbejde

Få svar på alle dine spørgsmål en gang for alle – kontakt os.

Vi sidder også klar på tlf. 55 54 65 86 og e-mail ph@ap-pe.dk

 

Udendørs maling af facade

En udendørs facade skal være modstandsdygtig, da den vil blive udsat for vind og vejr. Den skal gerne holde i mange år, og det sætter nogle krav til malingen. Har du ikke valgt den rigtige maling, eller fået malet facaden korrekt, risikerer du hurtigt at skulle male om. Resultatet vil falme hurtigt.

Derudover er der forskellige fremgangsmåder, afhængig af materiale type på din facade. Du skal derfor være opmærksom på, hvilket materiale din facade er lavet af. Eksempelvis mur, beton, eller porebeton.

Ligegyldigt hvilken type overflade du skal have malet, er det vigtigt at gøre forarbejdet ordenligt. Både for at sikre malingens holdbarhed, men også for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Det kan være en udfordring, at gøre dette på egen hånd. Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud, på tlf. 55 54 65 86, e-mail ch@ap-pe.dk eller via kontaktformularen.

Maling af udendørs tag

Skal du have opfrisket udseendet på dit tag, er tagmaling en ganske fornuftig løsning. Det er dog ikke noget, du bør begive dig ud i selv, uden at have de korrekte materialer og den rigtige erfaring. Først er det et spørgsmål om sikkerhed, og så er det ikke bare lige sådan, at male et tag.

Noget af det første man skal være opmærksom på er, at tagmaling ikke altid er nok i løsningen. Hvis f.eks. dine tagplader ikke er tætte, vil en gang maling ikke gavne andet end udseendet. Det forlænger ikke levetiden på dit tag, men det vil være enormt opløftende for husets udseende.

Hos Appe Aps & Meyers Gulve har vi malet mange forskellige tager, og vi giver meget gerne et tilbud efter en besigtigelse.

 

Maling af udendørs mur

Selvom der umiddelbart ikke er nogle direkte fordele ved at få malet sin mur, vælger mange at gøre det alligevel. Det forlænger ikke levetiden på dine mursten, men det kan visuelt give et flot resultat. Det kræver dog, at du med et par års mellemrum får det malet igen.  Malingen vil med tiden blive slidt, og begynde at skalle af.

Et nymalet murværk vil i 99% af tilfældende have et prangende udseende.

Vi har stor erfaring med at male murværk, og vi er klar til at male din mur også. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Maling af udendørs vinduer

Hvis der er noget, som drastisk kan ændre udseendet på din bolig eller bygning udefra, er det en maling af vinduer. Træværket omkring vinduerne kan ofte se slidt ud, og der kan pletvis mangle maling, hvilket forringer udseendet – og måske endda værdien af din bygning.

Det er en opgave man kan klare selv, men for at sikre sig det bedste resultat, og for at spare en masse tid, anbefales det at benytte en professionel maler. Her er du sikret et tilfredsstillende resultat, i første omgang, uden komplikationer.

Appe ApS & Meyers Gulve har erfaring med at male mange vinduer. Uanset mængde og størrelse, kan vi også hjælpe dig, til at få malet dine vinduer som nye.

 

Udendørs maling hos Appe Aps & Meyers Gulve

Uanset hvilken type overflade du skal have malet udendørs, er vi klar til at hjælpe dig. Vores produkter til maling er af højeste kvalitet, ligegyldigt om vi skal benytte træbeskyttelse, kalkmaling eller noget andet.

Vi benytter produkter fra Beck & Jørgensen, som fremstiller produkter til bl.a. profesionelle malere.

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder. Vi er klar med kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk – ring til os på 55 54 65 86, skriv til e-mail ch@ap-pe.dk eller direkte via kontaktformularen forneden.

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os