Gulvafdeling

Linoleumsgulve til privat & erhverv på hele Sjælland

APPE Aps & Meyers Gulve lægger linoleumsgulve på hele Sjælland. Det er et ideel valg til skoler, kontorer, butikker og i særdeleshed også boliger. Du kan få lagt linoleumsgulve med mange forskellige udseender, og i forskellige kvaliteter.

Fælles for dem er; at hvis du går ind får bæredygtighed, er linoleumsgulve fra APPE ApS & Meyers Gulve et stærkt valg. De er lavet af hele 98% organiske materialer, hvor enorme 80% af de anvendte materialer er fornyelige.

Ønsker du ikke et linoleumsgulv som ligner et trægulv, kan du endda også få det med et råt beton look (også kaldet New Yorker Gulv). Uanset hvilket gulv af linoleum du vil have, er kvaliteten i top.

Ønsker du pris på lægning af dit nye linoleumsgulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt linoleumsgulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Valg af Linoleumsgulv

Udvalget er stort, og der er et par ting du bør overveje, inden valg af linoleum. Vi anbefaler, at du får noget kompetent og professionel rådgivning, inden du kaster dig ud i indkøb og lægning af linoleumsgulv på egen hånd.

Bl.a. fås Linoleum som homogen gulvbelægning, hvor tykkelsen typisk er af flere lag med farver og mønstre. 

Derudover er der også heterogene gulvbelægninger, med en bagside af skum eller korkment.

Primært gælder det dog, at linoleumsgulve er komfort i topklasse, og du får meget gulv får pengene. Der kan lægges gulvvarme nedenunder.

Du kan beholde dit nye linoleumsgulv i mange år, hvis du vedligeholder gulvbelægningen ordentligt. Det handler blot om korrekt rengøring – støvsugning og vask, efter behov.

Hos Appe Aps & Meyers Gulve samarbejder vi med flere forskellige linoleumsgulv producenter, og vi kan derfor tilbyde et stort sortiment. Udfyld kontaktformularen forneden, send en mail til ph@ap-pe.dk eller giv os et kald på 55 54 65 86 – så er vi klar med professionel rådgivning og kompetente råd!

Beton & New Yorker Gulv

Det bliver mere og mere populært, at få sig et råt beton-look af et gulv. Dette resultat kan du opnå på flere måder.

Du kan selvfølgelig få et rendyrket betongulv, men det vil højst sandsynligt ikke være rart at gå på, hvis det er et større rum, der bruges meget. Det er enormt hårdt.

En anden mulighed er microcement, hvilket også giver dig et lækkert slutresultat. Udseendet er en smule mindre råt end et decideret betongulv – det ser “finere” ud.

APPE Aps & Meyers Gulve kan vi anbefale dig at få lagt et linoleumsgulv, med cement look. Dette kaldes for et New Yorker gulv. Af udseende er det prængende, og det ligner virkeligt et cement gulv.

Det har en stor fordel – det er dejligt at gå på, uden at det går på kompromis af hverken kvalitet eller udseende. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for New Yorker Gulv!

 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os