Gulvafdeling

Vinylgulve på Sjælland

Vinylgulve bliver mere og mere populært blandt vores kunder. Kvaliteten er i top, materialet er slidstærkt, og udseendet er spektakulært. Kontakt os i dag for en besigtigelse, eller for et godt tilbud!

Vinylgulve til både privat og erhverv

Hos Appe Aps & Meyers Gulve er vi eksperter i at lægge vinylgulv. Vi har tidligere lagt vinylgulve med stor succes hos mange privat kunder, men også hos institutioner, byggerier, butikker og meget mere. Læs videre herunder, hvis du vil have mere information omkring vinylgulve, hvad du skal huske på, og meget mere. 

Alternativt kan du ringe til os på 55 54 65 84 for at få kompetent rådgivning, lige med det samme. Vi er også at fange via kontaktformularen forneden, eller pr. e-mail ph@ap-pe.dk

Ønsker du pris på lægning af dit nye vinylgulv?

Det er ikke altid nemt, at forudsige prisen på et nyt vinylgulv. Ønsker du et helt uforpligtende tilbud, ring til os på 55 54 65 86, smid en e-mail til ph@ap-pe.dk eller kontakt os ved at trykke herunder.

Lægning af Vinylgulv i bolig på Sjælland

Det er og bliver mere populært at få lagt vinyl som gulv i sin egen bolig, og det er der flere årsager til. Du får meget gulv får pengene, det er nemt at holde rent, og det fås i utallige forskellige variationer. Lige fra træ-gulv look til flise vinyl, som ligner klinker.

Det kan virke fristende, at påbegynde gulvlægningen af vinyl på egen hånd, og det kan man godt. Dog skal man huske på, at der kan være mange fordele ved at benytte en professionel gulvlægger som Appe ApS & Meyers Gulve. For det første, er du garanteret et flot og lækkert resultat, der opfrisker ethvert rum.

Du slipper for at skulle indkøbe materialer, og være bekymret over mængde, om det holder sig inden for budgettet mv. Hos os kan du få en fast pris, inden arbejdet udføres, og du kan blot læne dig tilbage i sofaen, og se dit gulv tage form.

Vinylgulv til erhverv

Uanset størrelsen på dit erhvervsprojekt, kan Appe Aps & Meyers Gulve være behjælpelige. Vi har en lang reference liste, med tilfredsstillende resultater, grundet vores store erfaring.

Er du i tvivl om hvilket vinylgulv du skal bruge til din nye butik, køkkenområde, skole eller lignende, er vi altid klar ved telefonen med kompetent rådgivning. 

Har din erhvervsbolig/erhvervsområde et “vand” område som f.eks. badeværelse, køkken, brusekabiner, laboratorier eller lignende, er vinyl et fremragende valg, da de kan blive lagt som vandtætte.

Skal du bruge et skridsikkert gulv, er vinyl også et godt valgt. Vi tilbyder at lave dit skridsikre gulv – det kunne eksempelvis være til et fitnesscenter eller andet, hvor du har behov for en skridsikker overflade. 

Interessant? Kontakt os

Her finder du os

Adresse

Glasmagervej 6 4684 Holmegaard

Telefon

5554 6586

Email

ch@ap-pe.dk

  • Man-Tor 07:00 - 15:30
  • Fre 07:00 - 15:00
  • Lør-Søn Lukket

Kontakt os